۲۷ آبان ۱۳۸۸ @ ۹:۱۷ قبل از ظهر 

کلیه دانشجویان و دانشپذیران مشروط می توانند گزارش پرداخت شهریه دروس خود را از طریق گزینه : گزارش های آموزش -> شهریه -> لیست ها و آمارها -> فرم واریز وجوه دانشگاه پیام نور ، با وارد کردن شماره دانشجویی خود در قسمت مشخص شده در فرم مذکور و کلیک کردن بر روی گزینه مشاهده گزارش ، دریافت نمایند .

Tags دسته ها: شهریه ارسال شده توسط: اسماء آشتیانی
آخرين ويرايش در: 18 Nov 2009 @ 09 26 ق.ظ

ايميللينك ثابتدیدگاه‌ها خاموش
 ۲۴ آبان ۱۳۸۸ @ ۱۲:۳۰ بعد از ظهر 

 

به اطلاع میرساند با توجه به درخواست های مکرر علاقمندان به شرکت در همایش علمی قانون پذیری مهلت ارسال مقالات تا تاریخ ۱۰/۹/۱۳۸۸ تمدید گردید .

فراخوان همایش قانون پذیری 2

شرایط ارسال مقاله

Tags دسته ها: خبر ارسال شده توسط: حسین الیاسی
آخرين ويرايش در: 15 Nov 2009 @ 12 51 ب.ظ

ايميللينك ثابتدیدگاه‌ها خاموش
 ۲۳ آبان ۱۳۸۸ @ ۱۲:۳۷ بعد از ظهر 

بنابر اعلام معاونت آموزشی دانشگاه پیام نور استان زنجان ( طی نامه شماره ۹۶۹۷ مورخ ۱۱/۰۸/۱۳۸۸ ) ، به دلیل کمبود امکانات آموزشی ، این دانشگاه در نیمسال دوم ۸۸ از پذیرش دانشجویان مهمان و حضور در کلاس معذور خواهد بود .

Tags دسته ها: خبر ارسال شده توسط: اسماء آشتیانی
آخرين ويرايش در: 14 Nov 2009 @ 12 41 ب.ظ

ايميللينك ثابتدیدگاه‌ها خاموش
 ۲۰ آبان ۱۳۸۸ @ ۱۱:۴۱ قبل از ظهر 

برابر ضوابط آموزشی و اساسنامه ی دوره های فراگیر ، درخواست معافیت تحصیلی و زمان شروع آن برای اینگونه پذیرفته شدگان از زمان تبدیل وضعیت به دانشجویی ( یعنی پس از اعلام نتایج و قبولی قطعی از طریق سازمان مرکزی ) انجام می پذیرد و معافیت تحصیلی فقط برای واجدین شرایط که در زمان تبدیل وضعیت به دانشجویی مواجه با غیبت نظام وظیفه نشده باشند ، درخواست می شود .

Tags دسته ها: خبر ارسال شده توسط: اسماء آشتیانی
آخرين ويرايش در: 11 Nov 2009 @ 11 58 ق.ظ

ايميللينك ثابتدیدگاه‌ها خاموش
 ۱۷ آبان ۱۳۸۸ @ ۱۲:۰۲ بعد از ظهر 

 با توجه به آخرین بخشنامه های ابلاغی دانشگاه پیام نور رعایت موارد مهم ذیل توسط  کلیه دانشجویان الزامی است و مسئولیت عدم رعایت و یا تخطی از آنها به عهده شخص دانشجویان است :

 ۱ - دانشجویان مقاطع کاردانی و یا کارشناسی ورودی ۸۶ به بعد که واحدهای درسی آنان توسط دانشگاه تطبیق می شود ، به تعداد واحد تطبیق شده ، شهریه دروس خودخوان از آنان اخذ خواهد شد .

۲ – دانشجویانی که تا تاریخ ۱۲ آبانماه شهریه انتخاب واحد و حذف و اضافه خود را پرداخت ننموده اند ، حق شرکت در آزمون پایان ترم را ندارند . بدیهی است که اخذ گزارش ۴۲۸ حضور در امتحان پایان ترم ، منوط به پرداخت شهریه کامل می باشد .

۳ – دانشجویانی که در نیمسال دوم ۸۷ شهریه پرداخت ننموده اند و در آزمون پایان ترم دروس شرکت نکرده اند ، می توانند با مراجعه به واحد درآمد و شهریه ، واحدهای این نیمسال را حذف و آنرا تبدیل به مرخصی تحصیلی با احتساب در سنوات ( به شرط واریز شهریه ثابت ) نمایند .

Tags دسته ها: امتحانات, خبر, خيلي مهم, شهریه ارسال شده توسط: اسماء آشتیانی
آخرين ويرايش در: 08 Nov 2009 @ 12 20 ب.ظ

ايميللينك ثابتدیدگاه‌ها خاموش
\/ تنظيمات بيشتر ...
تغيير ظاهر پوسته ...
  • كاربران » 7
  • نوشته / صفحه » 260
  • ديدگاه ها » 264
تغيير ظاهر پوسته ...
  • ويستاويستا
  • طبيعتطبيعت
  • صخرهصخره
  • آسمانآسمان « حالت پيش فرض
  • قطرات آبقطرات آب
  • آتشينآتشين
  • روشنروشن

تماس با ما



    رفتن به اين صفحه