قابل توجه شرکت کنندگان در آزمون دوره های فراگیر دانشگاه پیام نور

ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای کلیه داوطلبانی که اسامی آنان به عنوان پذیرفته شده نهایی آزمون ورودی دوره های فراگیر تحصیلات تکمیلی (دانش پذیری کارشناسی ارشد) دانشگاه پیام نور بهمن ماه سال ۱۳۹۸ (نوبت بیستم) اعلام شده، به اطلاع می رساند: کلیه پذیرفته‌شدگان برای اطلاع دقیق از تاریخ و چگونگی ثبت نام خود می‌توانند از روز دوشنبه مورخ ۹۸/۱۱/۰۷ به سایت اینترنتی دانشگاه پیام‌نور مراجعه کنند. بدیهی است عدم مراجعه به موقع برای ثبت نام بمنزله انصراف قطعی از تحصیل آنان تلقی می شود.
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام طبق اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور به شرح زیر است:

۱- اصل و تصویر کلیه صفحات شناسنامه. (دو برگ)
۲- اصل و تصویر کارت ملی.
۳- ۶ قطعه عکس ۴×۳ جدید تمام رخ با زمینه روشن تهیه شده در سال جاری و پشت نویسی شده.
۴- اصل و تصویر مدرک تحصیلی.
۵- اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره کارشناسی قید شده باشد.
تبصره ۱: پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) نمی باشند؛ لازم است اصل گواهی دانش‌آموختگی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی (لیسانس) را ارائه نمایند که در آن عبارت زیر قید شده باشد.
«اشتغال به تحصیل نامبرده مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ویا شورای عالی انقلاب فرهنگی  می‌باشد.»
تبصره۲: بر اساس مصوبه شماره ۳۶۸ مورخ ۷۴/۱۱/۰۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی، طلاب و فضلاء حوزه علمی که بر اساس مدارک صادر شده مدیریت حوزه علمیه قم و مشهد  دوره سطح دو را با موفقیت گذرانده‌اند، همانند دارندگان مدارک کارشناسی می‌توانند در رشته‌های علوم انسانی این دوره تحصیل نمایند.
۶- مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان)