زمان و نحوه ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه پیام نور اعلام شد

کلیه پذیرفته شدگان لازم است تصویر مدارک شامل؛صفحه اول و توضیحات شناسنامه، کارت ملی روی آن وپشت آن،مدرک دیپلم متوسطه نظام جدید (۶٫۳٫۳) یا دیپلم نظام سالی واحدی به همراه مدرک پیش دانشگاهی(پذیرفته شدگان فاقد مدارک فوق می توانند مدرک کاردانی یا دیپلم ۱۲ ساله قدیم ارائه دهند) ومدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه اقایان) را با حجم حداکثر ۲۵۰کیلوبایت تهیه و در هنگام ثبت نام بارگذاری کنند.

ثبت نام به صورت مجازی و از طریق سامانه آموزشی گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir انجام می پذیرد .

تمامی پذیرفته شدگان می توانند ضمن ثبت نام در دانشگاه از کلیه تسهیلات مالی از جمله وام شهریه صندوق رفاه دانشجویی با بازپرداخت پس از فارغ التحصیلی، تسهیلات وام ۲۰۰ میلیون ریالی قرض الحسنه با کارمزد ۱/۴ درصد و تسهیلات ۲۰۰ میلیون ریالی خرید گوشی هوشمند و تبلت با کارمزد ۴ تا ۶ درصد بهره مند شود.