نکاتی در خصوص انتخاب واحد

⭕️ با توجه به آغاز انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۶-۱۳۹۵ توجه دانشجویان را به نکات زیر جلب می‌نمائیم :

• در سامانه گلستان نسبت به مشاهده زمان انتخاب واحد خود از مسیر  منوی ثبت نام -> عملیات ثبت نام -> ثبت نام اصلی اقدام نمایید.
  • امکان انتخاب واحد کلیه دانشجویان پس از پرداخت شهریه ثابت + بدهی قبلی دانشجو (در صورت وجود) مقدور می باشد. لذا نسبت به اخذ مبلغ شهریه و پرداخت آن، قبل از شروع مهلت ثبت نام خود اقدام نمایید.
    • پرداخت از طریق خودپرداز بانک صادرات و یا پرداخت حضوری : منوی آموزش -> گزارش های آموزش -> شهریه -> لیست ها و آمارها -> 163-فرم واریز وجوه دانشگاه پیام نور.
    • پرداخت آنلاین : منوی آموزش -> شهریه -> پرداخت های الکترونیکی دانشجو
  • مهلت انتخاب واحد برای دانشجویان، ۷۲ ساعت می باشد. ( از زمان اعلام شده توسط سیستم برای هر دانشجو، ۷۲ ساعت برای انجام انتخاب واحد مهلت دارید)
  • پس از انجام انتخاب واحد، برای مشاهده واحدهای ثبت شده، زمان کلاس ها و تاریخ امتحان آنها نسبت به دریافت گزارش ثبت نام از سیستم جامع گلستان ( منوی ثبت نام -> گزارش های ثبت نام -> ثبت نام -> 101-گزارش نتیجه ثبت نام (ترمیم) دانشجو در طول ثبت نام ) اقدام نمایید.

???? نکته مهم :

• دانشجویان گرامی که تاکنون فرم نظرسنجی سایت گلستان را تکمیل نکرده اند؛ برای ورود به منوهای سیستم گلستان، مشاهده نمرات، پرداخت شهریه ثابت و انتخاب واحد ترم جدید و… باید فرم نظرسنجی ( فرم شناسنامه ورزشی ) سیستم جامع گلستان را تکمیل نمایند.این فرم از مسیر  نظرسنجی -> پاسخگویی افراد به سوالهای نظرسنجی و وارد کردن عدد ۱۳ در « نوع نظرسنجی » قابل دسترس می‌باشد. فراموش نشود پس از پاسخ به سوالات نظر سنجی گزینه « اعمال تغییرات » و نهایتاً « پایان پاسخگویی »انتخاب گردد.
  • دانشجویان شاهد و ایثارگر که اطلاعات آنها در سامانه گلستان از طرف اداره ایثارگران به تایید رسیده است پس از ۱ ساعت از زمان تکمیل و تایید نظرسنجی قادر به مشاهده منوهای سیستم خواهند بود.

بازدید: 1356