نکات مهمی پیرامون برگزاری آزمون‌های پایان ترم

♻️ جهت برگزاری هرچه بهتر امتحانات پایان ترم توجه دانشجویان عزیز را به نکات ذیل جلب می‌نماییم:

🔸- به همراه داشتن کارت دانشجویی وکارت ورود به جلسه (گزارش ۴۲۸)جهت شرکت در آزمونها الزامی می‌باشد .
🔸- دانشجویان می بایستی حداقل ۳۰ دقیقه قبل از شروع امتحان در محل آزمون حضور داشته باشند.
🔸- به همراه داشتن هرگونه کتاب ،جزوه ،کیف و … در جلسه امتحانات ممنوع می باشد.
🔸- با توجه به کمبود فضا ، دانشجویان حتی المقدور از آوردن کیف ولوازم جانبی اضافی به دانشگاه خودداری نمایند.
🔸- به همراه داشتن تلفن همراه درجلسه آزمون حتی بصورت خاموش تخلف محسوب می گردد.
🔸- هرگونه تخلف امتحانی از قبیل به همراه داشتن یادداشت و … منجر به درج نمره ۰/۲۵ دردرس مذکور به همراه تذکر کتبی درج در پرونده دانشجو خواهد شد.
🔸- حضور نداشتن در آزمون هر درس به منزله غیبت موجه بوده ونیازی به ارائه مدارک نمی باشد.

♻️ توصیه‌هایی برای آزمون کاغذی:

🔸 مهمترین مسأله در آزمون کاغذی، کنترل کد درس و رشته دانشجو می باشد. ترمهای گذشته به علت بی اطلاعی بعضی از دانشجویان محترم،  برای برخی دانشجویان اتفاقات جبران ناپذیری بوجود آمده است . لذا دانشجویان حتماً در ابتدای جلسه کد درس و آزمون خود را کنترل فرمایند. مخصوصاً درسهایی که بین چند رشته مشترک است،  مثل روش تحقیق،‌ رفتار سازمانی،‌ منابع انسانی و …
🔸 در جلسه آزمون و قبل از خروج از جلسه آزمون،‌حتماً صورتجلسه حضور و غیاب را امضا کنید. چون در صورت مفقود شدن برگه های شما تنها مدرکی که ثابت خواهد کرد شما در جلسه آزمون حاضر بوده اید همین صورتجلسه حضور و غیاب است.

♻️ توصیه هایی برای آزمون الکترونیکی:

🔸 در آزمون الکترونیکی تأخیر دانشجو برای ورود به سامانه آزمون تا ۱۵ دقیقه از شروع آزمون مجاز است و پس از آن غیبت ثبت خواهد شد و به هیچ وجه امکان رفع غیبت یا بازکردن سوالات برای دانشجو نیست.
🔸 آزمون الکترونیکی ناتمام : چنانچه در آزمون الکترونیکی (بدون کاغذ) دانشجو بعد از ورود به سامانه آزمون و شروع آزمون بدون کاغذ به هر دلیلی (مثلاً بروز نقص فنی یا …)، از آزمون الکترونیکی خارج و ادامه آزمون را به روش سنتی (بر روی پاسخنامه کاغذی) تمام کند، به احتمال زیاد سیستم گلستان فقط سوالات آزمون الکترونیکی او را تصحیح و ثبت خواهد کرد و پاسخنامه کاغذی در سیستم تصحیح نخواهد شد. در این مورد حتما با مراقب خود هماهنگ باشید. لذا در صورت برخورد با وضعیت مذکور، بعد از اعلام نتایج، حتماً در پروفایل گلستان تعداد سوالات کل و تعداد سوالات تصحیح شده و تعداد سوالات بدون پاسخ را کنترل فرمایید.
🔸 در ازمون الکترونیک، در ابتدا باید یوزر و پسورد را جهت بازشدن سوالات وارد کنید. این یوزر و پسورد ربطی به سیستم گلستان شما ندارد. در ازمون های الکترونیک، یوزر همان شماره دانشجویی و رمز ورود کدملی شما بدون صفر اول است. این دو را حتما همراه داشته باشید.

♻️ اگر در امتحانات پایان ترم دروس عملی و یا نظری – عملی غیبت کنید چه اتفاقی می افتد؟

🔸 الف: در صورتی که درس صرفا عملی باشد و دانشجو در آزمون شرکت ننماید، مانند دروس نظری ” غایب در امتحان” ثبت می شود.
🔸 ب: در صورتی که درس دارای واحد نظری – عملی باشد و دانشجو در آزمون نظری یا عملی شرکت ننماید :
۱- عدم شرکت دانشجو در آزمون نظری به منزله غیبت در کل آزمون درس می باشد و مطابق بند الف اقدام می شود.
۲- عدم شرکت در آزمون عملی و یا عدم ارائه کار عملی توسط دانشجو در موعد مقرر منجر به ثبت نمره صفر در بخش عملی می شود و نمره نهایی دانشجو از حاصل جمع نمره تئوری با عملی ( البته با توجه به تعداد واحد هر کدام ) محاسبه خواهد شد.

🔴 فراموش نکنید غیبت در امتحان، دانشجو را از پرداخت شهریه آن معاف نمی کند ! و ملزم به پرداخت شهریه می باشد. این مطلب برای کلیه دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد صدق می‌کند.