پیام دکتر رستمی ابوسعیدی ریاست عالی دانشگاه به مناسبت عید فطر

پیام دکتر رستمی ابوسعیدی ریاست عالی دانشگاه به مناسبت عید فطرReviewed by مهدی حسنی on Jun 26Rating: 5.0پیام دکتر رستمی ابوسعیدی ریاست عالی دانشگاه به مناسبت عید فطرپیام دکتر رستمی ابوسعیدی ریاست عالی دانشگاه به مناسبت عید فطر
فرارسیدن عید سعید فطر، عید توفیق در عبودیت و تهذیب نفس بر همه مسلمانان جهان مبارک باد.
عید سعید فطر، هدیه خداوند متعال به مؤمنانی است که با روزه به غبارروبی خانه دل پرداخته، پلیدی را از جان خود بیرون رانده و به جای آن اخلاص و ایمان را جایگزین کرده اند.
در شرایطی که مسلمانان از سویی با پدیده کشتارها و حملات وحشیانه از سویی غاصبان، زورگویان و تروریست های تکفیری مواجه هستند و از سوی دیگر هجمه های دشمنان اسلام با هدف راه اندازی جنگ و نزاع ادامه دارد، وظیفه ما ضمن حفظ وحدت داخلی، اتحاد با دیگر ملت های مسلمان در منطقه است .
عید سعید فطر نماد عظمت اسلام، قرآن و وحدت مسلمانان و پاسداشت یک‌ماه بندگی و عبودیت حق تعالی و تکریم مومنان روزه‌دار است.
اینجانب، باآرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و تبریک عید بزرگ و سعید فطر به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی و همه مسلمین جهان، از خداوند متعال، رستگاری و عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم. امید که ملت‌های مسلمان با چنگ زدن به ریسمان الهی وحدت کلمه و تمسک به پیام‌های حیات‌بخش قرآن کریم، پیروزی و نصرت اسلام را در جهان رقم زنند.