آغاز انتخاب واحد ترم تابستان

ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال تابستان ۹۶-۹۵ در سامانه گلستان از مسیر زیر فعال است.

ثبت نام ------> عملیات ثبت نام ------> ثبت نام اصلی

چند نکته در مورد ترم تابستان

⭕️ ثبت نام و انتخاب واحد ترم تابستان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از ۸ لغایت ۱۴ تیرماه از طریق سامانه گلستان قابل انجام خواهد بود.
⭕️ اخذ درس در ترم تابستان برای کلیه دانشجویان به صورت اختیاری می باشد و هیچ الزامی به ثبت نام در ترم تابستان پیام نور نیست.
⭕️ ترم تابستان جز سنوات تحصیلی محسوب نمی شود.
⭕️ بدون پرداخت شهریه میتوان لیست دروس ارائه شده برای ترم تابستان را در منوی ثبت نام مشاهده کرد.
⭕️ حداکثر واحد قابل اخذ برای ترم تابستان ۸ واحد می باشد.
⭕️ درس حفظ جز سی در شمارش واحدها اثری نداشته و شهریه هم ندارد.
⭕️ نمرات دروس دانش پذیری ترم تابستان فقط در معدل کل دانشجو محاسبه شده و هیچ ربطی به معدل نیمسال ترم قبل و انتخاب واحد نیمسال ترم بعد ندارد.
⭕️ ترم تابستان انتخاب محل آزمون امتحان نداشته و دانشجویان متقاضی می‌توانند درخواست مهمانی خود را پس از تایید مرکز مبدا و مقصد از تاریخ۱ لغایت ۱۲تیرماه ارائه نمایند.
⭕️ امکان مهمان شدن از دانشگاههای دیگر نیز وجود دارد و پذیرش و ثبت نام دانشجویان مهمان از سایر دانشگاه ها نیز در مراکز و واحدهای مجری امکان پذیر است.
⭕️ ارائه پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد در قالب سقف مجاز دوره تابستانی امکانپذیر می باشد.
⭕️ شهریه ثابت و متغیر در ترم تابستان نصف محاسبه می شود.
⭕️ دروس کارآموزی، کارورزی و پروژه برای دانشجویان سال آخر رشته های فنی و مهندسی در دوره تابستانی قابل ارائه می باشد.
⭕️ زمان برگزاری امتحانات از تاریخ ۹۶/۵/۲۸ لغایت ۹۶/۶/۴ اعلام شده است