تاریخ تعیین محل آزمون پایان ترم نیمسال دوم ۹۷-۹۶

قابل توجه دانشجویان

امکان تغییر مرکزمحل آزمون پایان ترم برای مقطع کارشناسی (مهمان اضطراری) و کارشناسی ارشد از یکم تا هفدهم اردیبهشت ماه فراهم شده است.

ویژگی منحصر به فرد دانشگاه پیام نور در برگزاری همزمان آزمون های پایان ترم، این امکان را برای کلیه دانشجویان مقطع کاشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور سراسر کشور فراهم آورده که بتوانند مرکز محل آزمون خود را انتخاب کنند. کلیه دانشجویان می توانند در مهلت مقرر با مراجعه به سیستم گلستان جهت ثبت درخواست خود اقدام کنند.
لازم به ذکر است برای تغییر مرکز محل آزمون باید ضمن واریز بدهی شهریه قبلی، شهریه متغیر نیمسال دوم ۹۶-۹۷ نیز پرداخت گردد.

• در تعیین محل آزمون در مقطع کارشناسی ارشد، دانشجو مجاز به انتخاب هر مرکزی می باشد. مهم نیست که مرکز مورد نظر شما رشته های ارشد داشته باشد یا خیر و یا رشته شما را داشته باشد یا خیر.
  • پس از ثبت درخواست، توجه داشته باشید که تمام درخواست ها با هم و بعد از اتمام مهلت ثبت درخواست تایید خواهند شد. در طول این مدت قابل ویرایش بوده و منتظر تایید و موافقت بعد از اتمام مهلت ثبت درخواست باشید.
  • در تعیین محل آزمون، شهریه و استاد تغییری نخواهد کرد و فقط محل آزمون پایان ترم دانشجو تغییر خواهد می کند.
  • اجباری برای تعیین محل آزمون وجود ندارد و در صورت عدم تعیین محل آزمون در سیستم گلستان امتحانات دانشجویان در همان مرکز خود برگزار می شوند.
  • تعیین محل آزمون دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد از طریق سیستم گلستان انجام می شود و دانشجویان کارشناسی می بایست درخواست کتبی خود را با ذکر دلیل درخواست به قسمت آموزش ارائه نمایند.
  • دانشجویان بدهکار پس از ۲۴ ساعت از زمان پرداخت شهریه قادر به انتخاب محل آزمون خود می باشند.
  • جهت اطمینان از تعیین محل آزمون خود باید گزارش ۴۲۸ (کارت آزمون) را دریافت نموده و در قسمت مرکز/واحد امتحان، مرکز/واحد انتخاب شده را مشاهده و در صورت مغایرت، در اسرع وقت به مرکز محل تحصیل خود مراجعه نمایند.

بازدید: 678