جزئیات زمان و نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور

ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای کلیه پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال ۹۷ به اطلاع می رساند، ثبت‌نام غیرحضوری کلیه پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی از تاریخ ۲۷ شهریور ۹۷ لغایت ۳ مهر ۹۷ طبق جدول زمان بندی شده در سامانه گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir انجام می‌شود.
کلیه پذیرفته شدگان برای ثبت نام باید به شرح ذیل اقدام کنند؛

• ثبت نام کلیه پذیرفته‌شدگان این دوره به صورت غیرحضوری انجام می‌شود و پذیرفته‌شدگان گرامی لازم است با مراجعه به سایت http://reg.pnu.ac.ir از تاریخ و نحوه نام‌نویسی آگاهی یابند.
  • پذیرفته‌شدگان پس از ورود به سایت در مهلت اعلام شده و با مطالعه صفحه ورودی می‌توانند با استفاده از شناسه کاربری و گذرواژه (در صفحه اول سایت فوق‌الذکر در زمان ثبت‌نام اعلام می‌گردد) وارد سامانه آموزشی گلستان شوند.
  • پذیرفته‌شدگان لازم است اسکن مدارک ذیل را در قالب jpg یا jpeg و با حجم هر عکس حداکثر ۲۵۰ کیلوبایت تهیه و در هنگام ثبت نام غیرحضوری بارگذاری نمایند:
    • تصویر صفحه اول و صفحه توضیحات شناسنامه
    • تصویر کارت ملی (پشت و رو)
    • عکس رنگی با زمینه روشن بدون کلاه و عینک (برای مراجعه حضوری ۴ عدد)
    • مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان)
    • تصویر مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی (دارندگان دیپلم نظام قدیم نیازی به ارائه این مورد ندارند)
    • تصویر مدرک دیپلم متوسطه
    • تصویر درخواست تاییدیه تحصیلی از دفاتر پیشخوان خدمات دولت برای آخرین مدرک تحصیلی (مدرک پیش‌دانشگاهی یا دیپلم نظام قدیم

دانشجویان پس از ثبت نام اولیه و بارگذاری مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده در زمان تعیین شده به محل قبولی مراجعه و نسبت به تشکیل پرونده اقدام نمایند.
لازم به ذکر است، امکان تقاضای مهمان برای ورودی‌های جدید از تاریخ  ۳۱ شهریور ۹۷ لغایت ۹ مهر ۹۷ در سامانه آموزشی گلستان و برای نیمسال اول ۹۸-۹۷ فراهم است و انتخاب واحد دانشجویان از تاریخ ۱ مهر ۹۷  لغایت ۱۰ مهر ۹۷ خواهد بود.

بازدید: 416