شرایط انتقال از سایر دانشگاه ها به پیام نور ( اولویت بعدی )

با عنایت به اعلام نتایج آزمون کارشناسی سراسری سال ۹۷ و اینکه برخی از پذیرفته شدگان از سایر دانشگاه ها متقاضی انتقال/ انتقال توام با تغییررشته به دانشگاه پیام نور ( اولویت های بعدی کارنامه سازمان سنجش ) هستند به اطلاع می‌رساند جهت انتقال به دانشگاه پیام نور ارسال مدارک ذیل ضروری است :

• نامه موافقت با انتقال دانشگاه مبدا
  • تصویر برابر اصل کارنامه نتایج سازمان سنجش که در آن مشخص شده است دانشجو در کد رشته مورد نظر دارای رتبه علمی لازم می باشد.
  • تصویر کارت ملی پذیرفته شده

شایان ذکر است دانشجویان ورودی سال های قبل علاوه بر مدارک فوق می بایست کارنامه ریز نمرات تا آخرین نیمسال تحصیلی و نیز دانشجویان پسر تصویر فرم معافیت تحصیلی / پایان خدمت یا سایر معافیت ها پیوست شود.

ضمناً دانشجویانی که فاقد کد رشته قبولی دانشگاه پیام نور در کارنامه آزمون سراسری سال ۹۷ می‌باشند و متقاضی انتقال (بدون تغییر رشته) می باشند نیز می توانند با موافقت نامه دانشگاه مبدا، تقاضای خود را به مرکز تحویل تا در اداره کل خدمات آموزشی بررسی شود. شایان ذکراست ارسال کارنامه آزمون سراسری الزامی می باشد.

بازدید: 85