دریافت کارت‌ شرکت در‌ آزمون‌ داوطلبان‌ آزمون فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور

قابل توجه داوطلبان ثبت نام شده در آزمون فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور ؛

کارت‌ شرکت در‌ آزمون‌ کلیه‌ داوطلبان‌ آزمون فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور از روز سه‌ شنبه ۲۰ آذرماه بر روی پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار گرفته است.
لذا کلیه‌ داوطلبان‌ متقاضی شرکت‌ در آزمون‌، برای شرکت در جلسه امتحان باید در تاریخ تعیین شده به شرح فوق به پایگاه اطلاع رسانی مذکور مراجعه و با وارد نمودن اطلاعات شناسنامه‌ای (نام، نام‌خانوادگی، شماره ملی، سال تولد و …) و یا اطلاعات ثبت‌نامی (شماره پرونده و کد رهگیری و …) از کارت شرکت در آزمون خود یک نسخه پرینت تهیه و براساس آدرس و زمان تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه نمایند. بدیهی است برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و هم چنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی است.
داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند ضمن مطالعه اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، جهت دریافت در تاریخ مقرر اقدام کنند.لینک اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره تاریخ، نحوه پرینت کارت و برگزاری آزمون دوره‌های فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور بهمن ماه سال ۱۳۹۷ – نوبت نوزدهم