پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی از ۲۹ دی

طبق اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، نحوه پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی برای بهمن سال جاری و مهرماه سال ۹۸، درهفته پایانی دی ماه ۹۷ اطلاع رسانی خواهد شد.
با عنایت به قانون سنجش و پذیرش دانشجو مصوب  ۱۰ شهریور ماه ۱۳۹۲ مجلس شورای اسلامی، مبنی بر ضرورت پذیرش حداقل ۸۵ درصد از ظرفیت پذیرش دانشجو در تمامی زیر نظام های آموزش عالی صرفاً براساس سوابق تحصیلی که در اطلاعیه سازمان سنجش ذکر شده، داوطلبان علاقه‌مند به پذیرش در دانشگاه پیام نور نیز می توانند از تاریخ ۲۹ دی لغایت ۶ بهمن ماه با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org و مطالعه دفترچه راهنما ضمن آگاهی از نحوه پذیرش، نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
نحوه پذیرش دانشجوی صرفا بر اساس سوابق تحصیلی برای مهر ماه ۹۸ نیز اواسط بهمن ماه ۹۷ توسط سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد و داوطلبان از ۲۰ اسفند ۹۷ لغایت اواخر مرداد ۹۸ برای ثبت نام فرصت خواهند داشت.