بیانیه بسیج اساتید دانشگاه پیام نور  به مناسبت شهادت سردار سلیمانی

وَ لاٰ تَحْسَبَنَّ اَلَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اَللّٰهِ أَمْوٰاتاً بَلْ أَحْیٰاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

امروز، در تکرار تاریخ مکرر اسلام، علی زمان، دو قدم مانده به صبح جمعه ۱۳ دیماه، به سوگ شکوهمند مالک اشتر خود نشسته و در پیامی تاریخی همه دلبستگان مقاومت را به خونخواهی این نماد بین المللی مقاومت فراخوانده است.
اگرچه این سردار رشید، پیش از شهادت خود پوزه و پرچم سیاه کفر و نفاق را چنان به خاک مالیده است که دیگر به این راحتی در قلب امت اسلام کمر راست نخواهند کرد.
بی تردید تنها دو ضربت شمشیر و یک حرکت دست دیگر این مالک اشتر علی، برای ازبیخ کندن خیمه سیاه کفر بیشتر باقی نمانده بود، که دست پلیدترین دشمن انسانیت، شقی ترین دژخیم جهان معاصر، شیطان مجسم جهان امروز، آمریکای جنایتکار، به خون پاک او آغشته شد.
حال، سردار سبزقامت سپاه مقدس قدس، اجر سالها حماسه و مجاهدت خود را با نوشیدن شهد شهادت از پروردگارش گرفته است و بر قله جاودانگی، چشم به مجاهدت یاران خود دوخته است.
او و امامش – که هردو عزت اسلام و فخر ایرانیان در دنیای اسلام و جهان معاصرند- این دو ضربت و این دو قدم را، به تمام آزادگان و آزادیخواهان جبهه مقاومت در سراسر جهان سپرده اند؛
همه عالم بدانند که؛ ماباتبعیت ازامام خامنه ای برپیروزی قطعی مقاومت تاکید نموده و تاریخ را، چندان چشم انتظار این لبیک نخواهیم گذاشت؛
و سیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون!

بسیج اساتید دانشگاه پیام نور
(۱۳ دیماه ۱۳۹۸)