بیانیه دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور به مناسبت شهادت سردار سپهبد سلیمانی

۱۳۹۸/۱۰/۱۳ جمعه

به مناسبت شهادت سردار سپهبد سلیمانی؛

بسم الرب الشهدا و الصدیقین
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

شهادت در راه خدا فرجام نیک اولیای الهی ست و چه عاقبتی زیباتر و والاتر از اینکه زنده جاوید نزد پروردگارشان روزی می خورند.
سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، آن بزرگ مجاهد نستوه جبهه های جهاد و مقاومت، سرانجام ثمره یک عمر تلاش صادقانه و مجاهدت خالصانه برای تقدیم پرچم رفیع اسلام محمدی به صاحب عصر (عج)، را از پروردگارش گرفت.
و شگفتا چه شهادتی! عروج شکوهمند مردی از جنس شور و شعور در سحرگاهی سراسر نور
زندگی پربرکت حاج قاسم سلیمانی از آغاز تا پایان؛ یادآور هیبت حیدر(ع)، فراست مالک اشتر و شهادت عباس دلاور(ع) بود.
این شهادت شکوهمند را به پیشگاه امام عصر(عج) و نایب برحقش مقام معظم رهبری تسلیت می گوییم.
سرباز ولایت، حاج قاسم سلیمانی!
مبارکت باد این اعتبار و گوارای روح بزرگت این افتخار
نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور(١٣دیماه ١٣٩٨)